| 08.08.2012 21:09 | Okruh: Akvarijní šneci > Téma: Boj s řasou pomocí Neritiny Odpověď na příspěvek vložený 08. 08. 2012, 20:23:56 uživatelem lucie.aqua |
HubasPříspěvků: 2 | Předmět: Neritina zebra a hnědá řasa (rozsivka) No já doufám, že mi pomůže. Dám ji do akva jen jednu. Mám jen 54 l tak at jim není těsno .
A ta řasa co mám doma je takový hnědý povlak, podle mě nejspíš ta hnědá řasa...uvidím. Kdyžtak dám vědět. Zítra si nejspíš pojedu pro tu Neritinu. Už se těším... Díky za odpověď |
| 08.08.2012 20:23 | Okruh: Akvarijní šneci > Téma: Boj s řasou pomocí Neritiny Odpověď na příspěvek vložený 08. 08. 2012, 20:17:19 uživatelem Hubas |
lucie.aquaPříspěvků: 116 | Předmět: Neritina zebra a hnědá řasa (rozsivka) Ahoj, mám v akváriu 112 l dvě neritinky a pomohly mi s řasami opravdu hodně. Dělala se mi na listech hnědá řasa, myslím, že to rozsivka nebyla. Počítej ale s tím, že tito šneci na jedné straně řasy likvidují, na straně druhé taky hodně akvárium znečistí. Věřím, že ti pomůžou. Řasy ovšem ke svému životu potřebují, pokud dojdou, tak umřou. |
| 08.08.2012 20:17 | Okruh: Akvarijní šneci > Téma: Boj s řasou pomocí Neritiny Odpověď na příspěvek vložený 07. 08. 2012, 21:18:17 uživatelem Hubas |
HubasPříspěvků: 2 | Předmět: Neritina zebra a hnědá řasa (rozsivka) Mohli byste mi prosím poradit Díky |
| 07.08.2012 21:18 | Okruh: Akvarijní šneci > Téma: Boj s řasou pomocí Neritiny |
HubasPříspěvků: 2 | Předmět: Neritina zebra a hnědá řasa (rozsivka) Zdravím, myslíte, že mi Neritina zebra pomůže od rozsivek? Mám je bohužel jak na kamenech tak i na rostlinkách. Na kamenech mi to tolik nevadí ale na těch rostlinkách to moc pěkné není. S rozsivkami jsem začal bojovat výměnou staré zářivky ze setu za novou NARVA LT15W/840, tak snad i ta něco pomůže. Ale rád bych znal vaše zkušenosti s tímto krásným šnekem zda dokáže zlikvidovat rozsivky. Díky moc za odpovědi Lukáš ![]() |