Aquatic forum
 Přihlásit 

Akvaristické fórum - Téma: Tetra konžská

Příspěvků: 1-4 z celkem 4   Začátek | Předchozí | Následující | Konec 

10.06.2012 23:06 Okruh: Akvarijní ryby > Téma: Tetra konžská
Odpověď na příspěvek vložený 10. 06. 2012, 18:23:10 uživatelem gogi
Fotka uživatele
žena kamcaKr
Předmět: Tetra konžská-veľkosť oka ml.rýb
Myslím, že mladé ryby mají oči větší v poměru k tělu..aspoň se mi to tak u nějakých ryb zdá, např. u akar hnědých nebo terčovců, na první pohled poznám, zda je ryba ještě mrňous a nebo starší, i když už vypadají stejně na první pohled. Ale taky bych nekupovala rybu, jestli se ti zdá, že má oči vypouklé no :-) pro jistotu :-)
10.06.2012 18:23 Okruh: Akvarijní ryby > Téma: Tetra konžská
Odpověď na příspěvek vložený 10. 06. 2012, 15:38:35 uživatelem Bubák
Fotka uživatele
muž gogi
Ďakujem za osvieženie mojich vedomostí.Ide mi len o ten pomer oka,či uvažujem správnym smerom.Možno sa
dá po zmene prostredia a stravy dobehnúť,rast.(orientačne-oko vo veľkosti cca 4-5 mm,veľkosť tela cca
3-3,5cm)Kedže som včera v noci objavil zaujím.stránku(už som strácal nádej že zoženiem Africké
hadohlavce+Thysie+Chgromidotilapie,) opýtam sa na vaše prípadne skúsenosti s firmou METOP
import-export?(tuším Jabl.n.Nisou)Snáď sa mi zajtra zadarí, a tetry budú pasé.Ešte raz dikes.pozdrav
10.06.2012 15:38 Okruh: Akvarijní ryby > Téma: Tetra konžská
Odpověď na příspěvek vložený 09. 06. 2012, 13:48:59 uživatelem gogi
Fotka uživatele
muž Bubák
aký vplyv na ich rast má prvá fáza odchovu. Značný a to u všech ryb. Pokud jsou odchované v příliš měkké vodě mají většinou nevyvinuté skřele (prodavač ti řekne že to doroste, ale nedoroste) Špatně udržovaná voda, různé deformace. Je toho hodně co má vliv na celkovou kondici ryb včetně krmení. Pokud se ti ty ryby nezdají už na první pohled tak je raději nekupuj a jdi o dům dál.
09.06.2012 13:48 Okruh: Akvarijní ryby > Téma: Tetra konžská
Fotka uživatele
muž gogi
Zdravím.Budem rád ak sa niekto podelí s prakt.(osobnými)skúsenosťami pri chove týchto rýb.V minulosti som ich choval,(nie dlho,kvôli chorobe)a teraz o nich uvažujem znova.Problém je v tom že si nie som istý aký vplyv na ich rast má prvá fáza odchovu.V predajniach sa atretávam s jedincami ktoré majú na môj vkus príliš veľké oči(v pomere ku telu),čiže zdajú sa mi zakrpatené.Možno sa mýlim a má to takto byť.Vychádzam zo svojej skúsenosti,ryby napriek pestrej strave nerástli podľa mojich predstáv.Uvažoval som aj o malom podiele hmyzu v strave.Vopred ďakujem za odpovede.pozdrav

Příspěvků: 1-4 z celkem 4   Začátek | Předchozí | Následující | Konec 

Vyhledávání ve fóru:

Tématické okruhy:

Poslední související příspěvky v diskusním fóru

Nápověda

© AQUAPAGE.cz - akvárium a my

Partnerské weby

Atlas zvířat
RSS RSS
Fórum Názory a připomínky
Chyby a vývoj Hlášení chyb
O webu O webu