| 31.05.2012 10:39 | Okruh: Výběr ryb > Téma: redukce porodnosti Odpověď na příspěvek vložený 31. 05. 2012, 09:44:11 uživatelem Vlamar |
gogiPříspěvků: 215 | Předmět: rudukce porodnosti V rýchlosti ma ešte napadá -nejaké dravé šťučky pásave alebo polozobánky malajské tuším .Aj by pasovali k živorodkám.A rajovec pri dobrom krmení by mohol dať pokoj ulitníkom.(negarantujem) ![]() |
| 31.05.2012 09:44 | Okruh: Výběr ryb > Téma: redukce porodnosti Odpověď na příspěvek vložený 31. 05. 2012, 07:39:39 uživatelem axolotlik ![]() |
VlamarPříspěvků: 40 | Předmět: rudukce porodnosti Axolotlik: velikost akvárka v příspěvku je - 240l A mám ho i v profilu. Děkuju za tip na pestřence, moc pěkná rybka. Obojživelníci - měl jsem slíbeného žebrovník, ale to bohužel nedopadlo Domluvit se s někým kdo má doma pradáry - na to už je pozdě, myšlenka na dravý páreček se mi
zalíbila tak, že není cesty zpět. Gogi: Rájovec se mi moc líbí a mám na něj i vzpomínky z dětství když je choval táta. Jen mám trochu strach, aby mi nelikvidovali i clea helena (mají cca 3cm) |
| 31.05.2012 07:39 | Okruh: Výběr ryb > Téma: redukce porodnosti Odpověď na příspěvek vložený 30. 05. 2012, 11:45:04 uživatelem Vlamar |
axolotlik ![]() Příspěvků: 531 | Předmět: rudukce porodnosti No předně nepíšeš, jak veliké to akvárko je, myslím, že vhodný by z ryb mohl být třeba za cichlidy pestřenec červený nebo nějaké tetry. Nezkusil jsi přemyšlet, že by jsi tam dal z obojživelníků drápatečky? Nebo se spíš domluv s nějakým chovatelem, který by si pravidelně od tebe bral rybí přebytky, myslím, že mnozí jako třeba já, kteří chovají predátory by takovou věc uvítali. |
| 30.05.2012 22:28 | Okruh: Výběr ryb > Téma: redukce porodnosti Odpověď na příspěvek vložený 30. 05. 2012, 11:45:04 uživatelem Vlamar |
gogiPříspěvků: 215 | Předmět: rudukce porodnosti Ja by som povedal že Rajovec,je krásny,nenáročný,(ak sa sním vymazlíte,bude vám skákať za potravou v ruke aj 15 cm nad hladinu,os.skúsenosť)Akary chytia ruju a akva vám prerobia na 100 sposobov,navyše sú háklivejšie na čistotu vody(živorodky sú čuňata)No a africké tlamovce neviem neviem,ich chovatelia vás roznesú v zuboch ![]() |
| 30.05.2012 11:45 | Okruh: Výběr ryb > Téma: redukce porodnosti |
VlamarPříspěvků: 40 | Předmět: rudukce porodnosti Ahoj, mám akvárko 240l a v něm black moly, mečovky, paví oka, čichavce líbající, pancéřníčky, krunýřovce a šneky (clae helena a okružáky) Samozřejmě že živorodky se činí a mladý rybky přibívají jak na běžícím pásu. ![]() ![]() Ryby dostávají nažrat ob den, ale nepřipadá mi že by chtěli žrát mrňata, navícje pro mrňata v akvárku hodně schovek. Uvažuju o doplnění osazenstva o nějakého predátora, který bude regulovat počty nově narozených živorodek, ale nechci aby mi vymlátil celý akvárko. Mám typ na pár ryb a rád by jsem slyšel Vaše názory na to kterou z těchto rybek jaký počet. 1)Tlamovec sciaenochromis fryeri 2)Tlamovec příčnopruhý (prý je extrémně agresivní, mám z něj respekt ale je to krasavec) 3)Rájovec dlouhoploutvý (u toho mám trochu obavy o Clae Helena) 4)Akara Modrá 5)Akara Zlatá |
|
|