| 16.04.2012 16:56 | Okruh: Akvarijní ryby > Téma: Ryby s žebrovcem pohromadě ??? Odpověď na příspěvek vložený 16. 04. 2012, 15:39:09 uživatelem axolotlik ![]() |
LaadaPříspěvků: 7 | Předmět: Ryby s žebrovcem pohromadě ??? Jo,..žebrovník malá chybička.Děkuji za odpověď. |
| 16.04.2012 15:39 | Okruh: Akvarijní ryby > Téma: Ryby s žebrovcem pohromadě ??? Odpověď na příspěvek vložený 16. 04. 2012, 13:15:53 uživatelem Laada |
axolotlik ![]() Příspěvků: 531 | Předmět: Ryby s žebrovcem pohromadě ??? Jestli je žebrovcem myšlen žebrovník, tak můj názor je ten, že chovatel by se měl rozhodnout, co vlastně chce chovat - obojživelníky nebo ryby. Osobně bych chov nekombinoval. |
| 16.04.2012 13:15 | Okruh: Akvarijní ryby > Téma: Ryby s žebrovcem pohromadě ??? |
LaadaPříspěvků: 7 | Předmět: Ryby s žebrovcem pohromadě ??? Dobrý den. Prosím o radu. Chtěla bych si do akvárka koupit žebrovce, ale nevím jesti se mi snese s rabkama, mám tam: betty, čichavce, neonky, mřenky trpasličí, krunířovce a sekavce.Přečetla jsem si nějaké články, ale názory se rozcházejí. V akvaristice je mají s rybkama pohromadě, a prý je nežerou, tak nevím, zrovna ty sekavci by jim asi mohli docela chutnat ... moc děkuji za odpovědi. |