| 31.03.2012 17:02 | Okruh: Nemoci ryb > Téma: třepení ploutví u betty Odpověď na příspěvek vložený 31. 03. 2012, 13:49:33 uživatelem LuciaF |
kamcaKrPříspěvků: 488 | Předmět: třepení ploutví ach jo..ancistruse nejmíň do padesátky! neonky stejně tak a ve větším hejnu. takhle se jim jistě nedaří, ancistrus se dorůstá opravdu dost (asi 12-15cm) a neonky jsou plavací a hlavně výrazně hejnové. jen jestli ti bojovníka neorvaly. jinak ancistrus je dost velkej bordelář, takže bych se nedivila, kdyby to byl nějaký rozpad ploutví ze zaneřádění nádrže. co s tím jistě napíše Pietro...já bych doporučila darovat ty chuďata, nechat bojovníka a měnit často vodu (pro teď 1x za tři dny) nebo přidat filtr (ale musí se zajíždět měsíc) a pak měnit vodu jednou za týden. |
| 31.03.2012 13:49 | Okruh: Nemoci ryb > Téma: třepení ploutví u betty |
LuciaFPříspěvků: 8 | Předmět: třepení ploutví dobrý den,mám bettu v 15l akvariu s 4 neonkami a ancistrusem,1/3 vody měním jednou za 5 dní,krmím sušeným krmivem ,granulovím pro betty,suš.patentkami,občas mražené nitěnky,teplota vody je 25st.,filtr nám obyč.molitanový napojený na vzduch.motorek,svítím 10h.denně a u betty jsem si dnes všimla.že se jí třepí ploutve ,prosím o radu,děkuji moc L. |