| 07.11.2012 17:22 | Okruh: Akvarijní ryby > Téma: kančik zelenooký Odpověď na příspěvek vložený 07. 11. 2012, 14:39:39 uživatelem axolotlik ![]() |
tomali | Předmět: kančík zelenooký Právě že se nevytřeli a jenom hlídkují u místa kde jsou zelenooký a nedovolí jim vylézt. |
| 07.11.2012 14:39 | Okruh: Akvarijní ryby > Téma: kančik zelenooký Odpověď na příspěvek vložený 07. 11. 2012, 14:21:43 uživatelem tomali |
axolotlik ![]() Příspěvků: 530 | Předmět: kančík zelenooký kančíci jsou velcí rváči a starostliví rodiče, zřejmě se ti vytřeli i kančíci příč. a zelenooké odhánějí od své skrýše s jikrami |
| 07.11.2012 14:21 | Okruh: Akvarijní ryby > Téma: kančik zelenooký |
tomali | Předmět: kančík zelenooký Ahoj,mám dotaz.Mám 200l akva a mimo jiné tam je pár kančíků příčnopruhých.Několikrát se vytřeli,vodili mladé po akva,já jsem to nechal.Většinou nic nezbylo,ale kvůli tomu nepíšu.Teď jsem si pořídil párek kančíků zelenookých a po týdnu si našli místo a vytřeli se.Včera jsem zjistil,že samec příčnopruhý hlídkuje u jejich skrýše a jak se některý odváží vyplavat hned po něm vyjede a zažene je,takže se samec nemůže ani nažrat.Nevím co to znamená a proč to dělá tak to zkouším tady jestli se s tím náhodou někdo nesetkal.Díky za každou radu.Tomáš |
| 01.03.2012 23:47 | Okruh: Akvarijní ryby > Téma: kančik zelenooký Odpověď na příspěvek vložený 01. 03. 2012, 23:18:22 uživatelem pafka martin pietro ![]() |
JíňaPříspěvků: 451 | Předmět: chovaní k ostatním rybám Mám je společně s ancistrusama,přísavky thajské,parmička kambodžská a parmička červenoploutvá vše je v pohodě vůbec si jich nevšímají jsou to klidné ryby,podle mně mohou být ve společenském AQ v přítomnosti dostatečně velkých ryb,ale malé ryby jím mohou posloužit jako potrava neonka paví očko. |
| 01.03.2012 23:18 | Okruh: Akvarijní ryby > Téma: kančik zelenooký |
pafka martin pietro ![]() Příspěvků: 86 | Předmět: chovaní k ostatním rybám jestli je někdo chová chtěl bych je k pestřencům červeným vím o kančik zelenookém všechno co se dočte člověk v knihách a internetu ale co budou dělat ve společenském aq mam tam neonky paví očka sekavce parmičky černo pruhé a mexického raka ![]() |
|
|