| 02.03.2012 20:06 | Okruh: Nemoci ryb > Téma: Nemocná bojovnice? Odpověď na příspěvek vložený 02. 03. 2012, 08:29:02 uživatelem l.balda ![]() |
Šárka97Příspěvků: 22 | Předmět: Bojovnice nejí Rybičku dostala darem, myslim, že nečekaně, ale nejsem si jistá. Na dvoulitrové akvárko jsem ji upozorňovala, ale odporovala mi že "prodavačka říkala" načež jsem jí vysvětlila, že prodavačka jí schválí všechno, když za to zaplatí. |
| 02.03.2012 19:26 | Okruh: Nemoci ryb > Téma: Nemocná bojovnice? |
OliPříspěvků: 18 | Předmět: Nemocné bojovnice? Také chci na to téma něco napsat Hodně tu čtu o umírajících Bojovnicích Tak jak je tu
psáno...hodně číst a každá rybička chce své.Když jsou ve Zverimexu ti samečci v krabičkách,aby se
nebili pokud by jich bylo víc pohromadě tak si kupující myslí,že mu stačí třeba sklinka od okurek.Já
ani ty krabičky v obchodě nemůžu vidět!!!Také jsem tu četla dotaz,že umřel sameček a jestli to
nebylo tím,že teplota jim v AQ přes noc klesne na 14 st....tak to mě málem porazilo.. No víc
psát nebudu o Bojovnicích tu je v atlase napsáno dost a nejen o Bojovnicích tak...zase jenom již tady
opakovaná slova prvně přečíst a potom kupovat!!! ![]() |
| 02.03.2012 08:29 | Okruh: Nemoci ryb > Téma: Nemocná bojovnice? Odpověď na příspěvek vložený 02. 03. 2012, 06:11:41 uživatelem Nikousek |
l.balda ![]() Příspěvků: 2829 | Předmět: Bojovnice nejí mě to také připadá ,že to máte spíše na okrasu,to už tady bylo tolikrát/nejdříve číst číst číst-a pak so do toho pustit/ ![]() |
| 02.03.2012 08:22 | Okruh: Nemoci ryb > Téma: Nemocná bojovnice? Odpověď na příspěvek vložený 01. 03. 2012, 19:48:41 uživatelem Šárka97 |
Pafka ![]() Příspěvků: 2069 | Předmět: Bojovnice nejí Ano, je to dvoulitrovým akvárkem a neznalým majitelem. Řešení: hodně rychle se vzdělat (třeba zde: http://betta.wz.cz/ ) a udělat vše správně nebo rybu dát někomu zkušenému a nebo sledovat jeho umírání v přímém. |
| 02.03.2012 06:11 | Okruh: Nemoci ryb > Téma: Nemocná bojovnice? Odpověď na příspěvek vložený 01. 03. 2012, 19:48:41 uživatelem Šárka97 |
NikousekPříspěvků: 1 | Předmět: Bojovnice nejí Ahoj, měla jsem stejný problém poslední 4 dny, ted mi umřel.. nevím čím to bylo, starala jsem se
jak nejlíp to šlo.. |
|
| |
| 01.03.2012 19:48 | Okruh: Nemoci ryb > Téma: Nemocná bojovnice? |
Šárka97Příspěvků: 22 | Předmět: Bojovnice nejí Zdravím všechny, kamarádka dostala asi před týdnem samečka bojovnice, ale ten jí nechce žrát. Třeba si vezme to krmení do tlamičky, ale hned ho zase vyplivne, moc prý neplave a má zcvrcklé ploutvičky. Má dvoulitrovné akvárko. Víte někdo čím to může být? Děkuju předem za odpověď ![]() |