| 29.02.2012 23:06 | Okruh: Rozmnožování ryb > Téma: Betta Bojovnice Odpověď na příspěvek vložený 29. 02. 2012, 17:32:48 uživatelem Maarty |
Pafka ![]() Příspěvků: 2069 | Předmět: Pěnový hnízdo Hnízdo je hezké, ale je v celku na nic bez samičky. Na to jsi asi už přišel. Každopádně pořiď betťákovi filtr a budete mít radost oba. Tobě ubyde povinností (resp. nebudeš měnit vodu tak často) a betťák nebude mít ve vodě hnůj. Tak asi tak ![]() |
| 29.02.2012 17:32 | Okruh: Rozmnožování ryb > Téma: Betta Bojovnice Odpověď na příspěvek vložený 29. 02. 2012, 16:18:50 uživatelem Maarty |
Maarty | Předmět: Pěnový hnízdo :D :D Tak dobrý, sorry, sem lajk :D Nemyslete si o mě, že sem dement :D LOCK ! ![]() |
| 29.02.2012 16:18 | Okruh: Rozmnožování ryb > Téma: Betta Bojovnice |
Maarty | Předmět: Pěnový hnízdo Dobrý den, před cca týdnem/dvěma jsem si koupil Bettu a teď se mi na hladině betárka objevilo pěnový hnízdo. Je to sice krásný, ale voda, kterou každý 2/3 dny měním už je dost znečištěná. Plavou v ní bílé chomáčky, bojím se, že je to plíseň a mohla by se přenést na rybu. Můžete mi někdo pomoci ? Neměnit vodu ? Vyměnit vodu ? Co s hnízdem ? Předem děkuji za rady. Maarty´ |