Aquatic forum
 Přihlásit 

Akvaristické fórum - Téma: peroočky

Příspěvků: 1-10 z celkem 10   Začátek | Předchozí | Následující | Konec 

29.01.2012 17:16 Okruh: Hmyz > Téma: peroočky
Odpověď na příspěvek vložený 29. 01. 2012, 17:05:36 uživatelem gogi
Fotka uživatele
žena pafka martin pietro
Předmět: perloočky
já taky nemám bydlím v činžáku, a zahradu nemám tak rybky budou muset futrovat mražené dík :smile:
29.01.2012 17:05 Okruh: Hmyz > Téma: peroočky
Fotka uživatele
muž gogi
Citace: "pafka martin pietro napsal tak to se raději nebudu riskovat mám strach. nechtěl bych si zavléct nějakou chorobu nebo parazita žloutek sem skoušel ale byl s toho strašný bordel a červy, mám samé malé rybky to by nesežraly :smile:"

netreba sa bat,chce to len najst dobre lovisko,najidealnejsie je mat vlastnu zahradku a na nej nejaky ten sud,kadu,alebo jazierko a plankton si pestovat.(bohzuzial ja nemam)
29.01.2012 16:43 Okruh: Hmyz > Téma: peroočky
Odpověď na příspěvek vložený 29. 01. 2012, 14:43:21 uživatelem Bery Kamerunec administrátor

muž provokatér administrátor
Chtěl bych sdílet tvé jásání, pokud se nezmarovi podaří ulovit jedno z "osmi" mláďat nějakého tobě vzácného halana...:smile:
29.01.2012 16:39 Okruh: Hmyz > Téma: peroočky
Odpověď na příspěvek vložený 29. 01. 2012, 14:43:21 uživatelem Bery Kamerunec administrátor
Fotka uživatele
žena pafka martin pietro
tak to se raději nebudu riskovat mám strach. nechtěl bych si zavléct nějakou chorobu nebo parazita žloutek sem skoušel ale byl s toho strašný bordel a červy, mám samé malé rybky to by nesežraly :smile:
29.01.2012 14:43 Okruh: Hmyz > Téma: peroočky
Odpověď na příspěvek vložený 29. 01. 2012, 13:00:43 uživatelem gogi
Fotka uživatele
muž Bery Kamerunec administrátor
To souhlasím,chodím na lokality co jsou prověřené.Občas jsem si z jiných donesl nezmara nebo kapřivce,ale to není problém jej zlikvidovat.;-) Ale je celkem zajímavé sledovat nezmara jak loví a co dokáže pozřít.pozdrav

29.01.2012 13:37 Okruh: Hmyz > Téma: peroočky
Odpověď na příspěvek vložený 29. 01. 2012, 13:00:43 uživatelem gogi
Fotka uživatele
muž Bubák
Taky chodím. Jako kolegové
+ ryby v akváriu skutečně loví.
+ dostávají hormony do těla samice se lepší plní.
+ vytvoří si daleko lepší imunitní systém, jsou odolnější proti napadení parazitů
+ lepší vybarvení ryb
+ nejpřirozenější potrava kterou rybám můžeš vůbec nabídnout.

- riziko pokud nalovíš někde na bahňáku kde jsou i ryby možnost zavlečení infekce.

Můžeš si dát líhnout do dospělosti i artemku bez rizika nákazy. Grindal se dá chovat doma, octomilky. U větších ryb jde koupit v rybářských potřebách masné nebo moučné červy, žížaly atd.
Dávám i jiné věci jednou do měsíce např. vařený vaječný žloutek, banán, spařené ovesné vločky.
Pokud dáš rybám na výběr pestrost stravy určitě to jen přivítají.
:smile:
29.01.2012 13:00 Okruh: Hmyz > Téma: peroočky
Odpověď na příspěvek vložený 29. 01. 2012, 12:38:22 uživatelem Bery Kamerunec administrátor
Fotka uživatele
muž gogi
Ak mate dobru lokalitu kde neziju ryby,tak OK,to zavidim.Raz som si zrusil rozbehnuty chov guram(cichavcu)zivou potravou z rybnika.Rok som ich piplal,pestrou stravou,
pekne rastli uz boli pripravene na selekciu a potom bolo po celej osadke-24ks+nejake prisavniky.Dovliekol som do akva male cervene smejdy,v tvare spendl.hlavicky s nozkami.Ryby ich zrali,lovili,a rano som nachadzal uhynute kusy s dierami hlavne na bruchu.(pocas 4och dnoch bolo po vsetkych,nejake prisavn.ostali ale boli utratene).Je zaujimave ze rok predtym nebol problem s tym rybnikom.Ked som to rozdychal,islo akva na total dezinfekciu a rastl.+dekor.komplet von.Cize bacha aj na overene loviska:smile:
29.01.2012 12:38 Okruh: Hmyz > Téma: peroočky
Odpověď na příspěvek vložený 28. 01. 2012, 20:30:42 uživatelem pafka martin pietro
Fotka uživatele
muž Bery Kamerunec administrátor
Já chodím stále i v zimě. :smile: A někdy je to na sekeru aby jsem se dostal na vodu.:-D Kdybych nechodil tak mi nejspíš nic nepřežije jak je mám rozmlsané na živou stravu-ta je nejlepší.Nutí rybky k přirozenému lovu potravy.A nejlepší je pokud je to rozmanitá strava.pozdrav :smile:
29.01.2012 10:01 Okruh: Hmyz > Téma: peroočky
Odpověď na příspěvek vložený 28. 01. 2012, 20:30:42 uživatelem pafka martin pietro
Fotka uživatele
muž PIETRO administrátor
Ano chodím lovit "živé organismy" stále,pokud to čas dovolí.Ryby potřebují kvalitní stravu.
28.01.2012 20:30 Okruh: Hmyz > Téma: peroočky
Fotka uživatele
žena pafka martin pietro
FotoPředmět: perloočky
mam dotaz , chodí někdo na perloočky nebo se to už nedělá, chtěl bych začít chodit ly bylo se mi jak
by proháněly rybky po akváriu lovili je dáte rady dík:smile:

Příspěvků: 1-10 z celkem 10   Začátek | Předchozí | Následující | Konec 

Vyhledávání ve fóru:

Tématické okruhy:

Poslední související příspěvky v diskusním fóru

Nápověda

© AQUAPAGE.cz - akvárium a my

Partnerské weby

Atlas zvířat
RSS RSS
Fórum Názory a připomínky
Chyby a vývoj Hlášení chyb