| 15.01.2012 01:34 | Okruh: Výběr rostlin > Téma: proč mi chcíply všechny rostliny Odpověď na příspěvek vložený 13. 01. 2012, 18:48:06 uživatelem pafka martin pietro ![]() |
Fousek ![]() Příspěvků: 196 | Předmět: proč mi chciply všechny rostliny V novem H v Ov prodava chlapek co pracoval v zoo a rozumi tomu. Jiste - je pod tlakem zamestnavatele, jako mnoho z nas, ale když s ním dáš řeč, určitě poradí .... jenže, ono je to někdy i o tom, že hodně lidí poradit ani nechce ... a říct si prostě nedá ... což ale tvůj případ asi není ... |
| 13.01.2012 18:48 | Okruh: Výběr rostlin > Téma: proč mi chcíply všechny rostliny Odpověď na příspěvek vložený 11. 01. 2012, 23:11:26 uživatelem Kobra |
pafka martin pietro ![]() Příspěvků: 86 | Předmět: proč mi chciply všechny rostlinychlapy dík všem za rady zatím to nechám tak v únoru zakládám 200 lit. aq.tam se vyřádím v hornbach mají tam docela výběr akorát ta baba je p..a to ještě jak sem kupoval ryby tak sem chtěl dvě samice pávi oček a dala mi dva samce a jednu samici. musel sem tam jed znovu bral jsem toho hodně tak jsem si nevšiml. no alespoň sem se poučil. přišitě to bude lepší skočím k osmančikovy akva. ![]() |
| 11.01.2012 23:11 | Okruh: Výběr rostlin > Téma: proč mi chcíply všechny rostliny Odpověď na příspěvek vložený 11. 01. 2012, 22:43:25 uživatelem EDa |
KobraPříspěvků: 99 | Předmět: proč mi chciply všechny rostliny Já být na Tvém místě,šupnu rybky a zbytek osádky do nějaké čtařlitrovky se vzduchováním a pustím se do znovuzaložení.Pár dní to tam vydrží.Najdi si hlavně na netu nějakou akvaristiku a vyraž tam.Na Hornbach někdo nadává,někdo ne.Dle mně,pokud už víš,co chceš koupit,tak to jde,ale jinak bych si tam rozhodně nenechal radit.Jsou to prostě prodavači bez vztahu k prodávanému zboží.Teda najdou se i vyjímky,ale tys neměl zrovna štěstí.Pokud akvaristika nikde blízko není,na netu lze objednat vše.Jinak já na dno použil štěrk ze stavby a funguje to a zadarmo. ![]() |
| 11.01.2012 22:43 | Okruh: Výběr rostlin > Téma: proč mi chcíply všechny rostliny |
EDaPříspěvků: 55 | Předmět: proč mi chciply všechny rostliny Na fotce je Syngonium podophyllum, je to normální pokojovka, hodí se nanejvýš do terária - viz http://www.aquariumplants.com/product_p/tp730.htm |
| 06.01.2012 19:58 | Okruh: Výběr rostlin > Téma: proč mi chcíply všechny rostliny Odpověď na příspěvek vložený 06. 01. 2012, 19:40:54 uživatelem EvaLBC |
pafka martin pietro ![]() Příspěvků: 86 | Předmět: proč mi chciply všechny rostliny dnes je málo akvaristik všude prodají žrádlo pro psy a kočky a rybky málo moc se to nevyplatí ![]() |
|
| |
| 06.01.2012 19:55 | Okruh: Výběr rostlin > Téma: proč mi chcíply všechny rostliny Odpověď na příspěvek vložený 06. 01. 2012, 19:40:54 uživatelem EvaLBC |
petePříspěvků: 19 | Předmět: proč mi chciply všechny rostliny no já nevím jak vám ale mě kytky z hornbachu na zahrádce rostou dobře |
| 06.01.2012 19:40 | Okruh: Výběr rostlin > Téma: proč mi chcíply všechny rostliny Odpověď na příspěvek vložený 06. 01. 2012, 19:34:09 uživatelem pafka martin pietro ![]() |
EvaLBCPříspěvků: 24 | Předmět: proč mi chciply všechny rostliny Hornbach nééééé !!!! Ani ryby, ani kytky. Aq, zářivky, krmení, celé sety vše OK ale kytky a
ryby fakt raději v akvaristikách. |
| 06.01.2012 19:34 | Okruh: Výběr rostlin > Téma: proč mi chcíply všechny rostliny Odpověď na příspěvek vložený 06. 01. 2012, 19:22:34 uživatelem Vosounek |
pafka martin pietro ![]() Příspěvků: 86 | Předmět: proč mi chciply všechny rostliny koupil jsem je v honrbachu v Ostravě paní my je doporučila ![]() |
| 06.01.2012 19:22 | Okruh: Výběr rostlin > Téma: proč mi chcíply všechny rostliny Odpověď na příspěvek vložený 06. 01. 2012, 19:10:47 uživatelem pafka martin pietro ![]() |
VosounekPříspěvků: 12 | Předmět: proč mi chciply všechny rostliny No prvně to co vidím je o kytkách které MOHOU být ve vodě, ovšem jsou to JEN kytky vlkomilné a podvodní pěstování nesnesou dlouhodobě nejsou li na něj připraveny!!!! Nu a pokud jsi je koupil někde v akvaristice určitě už tam nechoď. Poud jsi je sebral mamince z květináčů tak je to chybka. Druhak krevetky chtějí, potřebují, milují, (dosaď co chceš ) kytky drobnolisté mechy (jávák nebo další) vodní mor (douška hustolistá) a klidně i další jemnolisté. Třetí postřeh dno, tenhle drobný písek je gut ku tlamovcům, ale obecně v něm kytky rostou blbě, neb se dusí protože písek se splihne drobnou řasou, detritem atd.... no a pokud nemáš piskořky tak musíš vyměnit dno za drobné kamenivo tedy tak 02-04 průměr. Tam se kytkám daří líp kořeny jsou volnější a jdou k nim lépe živiny což v písku nelze. |
| 06.01.2012 19:15 | Okruh: Výběr rostlin > Téma: proč mi chcíply všechny rostliny Odpověď na příspěvek vložený 06. 01. 2012, 15:00:58 uživatelem bmxak |
pafka martin pietro ![]() Příspěvků: 86 | Předmět: proč mi chciply všechny rostliny no listy se úplně rozpadly teplota 28 rostliny nevím jak se jmenují dvě deseti halogenované žárovky ak. má dvacet tři litru mam tam dnes tři krevety red crystal šest neonek tři pávi očka svítím jedenáct hodin krmím mražené nitěnky a vločky |
| 06.01.2012 19:10 | Okruh: Výběr rostlin > Téma: proč mi chcíply všechny rostliny Odpověď na příspěvek vložený 06. 01. 2012, 14:17:50 uživatelem Syd |
pafka martin pietro ![]() Příspěvků: 86 | Předmět: proč mi chciply všechny rostliny http://www.youtube.com/watch?v=6RQI-j6WaOE tady vám posilám video dík za rady |
| 06.01.2012 18:44 | Okruh: Výběr rostlin > Téma: proč mi chcíply všechny rostliny Odpověď na příspěvek vložený 06. 01. 2012, 15:00:58 uživatelem bmxak |
petePříspěvků: 19 | Předmět: proč mi chciply všechny rostliny no jestli to byly ty rostliny, které je vidět na tvých fotkách tak to bude tím, že se nehodí do akvárií. |
| 06.01.2012 15:00 | Okruh: Výběr rostlin > Téma: proč mi chcíply všechny rostliny Odpověď na příspěvek vložený 06. 01. 2012, 13:15:21 uživatelem pafka martin pietro ![]() |
bmxakPříspěvků: 88 | Předmět: proč mi chciply všechny rostliny Chtělo by to napsat co tam bylo za rostliny (mohli to být rostliny co spíš budou emerzní nebo např Kryptokorýny maj například rozpad listů třeba při změně podmínek emerzní-submerzní pěstování ) |
| 06.01.2012 14:17 | Okruh: Výběr rostlin > Téma: proč mi chcíply všechny rostliny Odpověď na příspěvek vložený 06. 01. 2012, 13:15:21 uživatelem pafka martin pietro ![]() |
SydPříspěvků: 59 | Předmět: proč mi chciply všechny rostliny Musis vic popsat cele tve akva v jakych podminkach co mas a chces. Takhle ti nikdo moc neporadit. Na kytky ma vliv hodne faktoru, svetelna intenzita, spektralni slozeni svetla, voda, teplota, atd... To foto je docela des ne? |
| 06.01.2012 13:15 | Okruh: Výběr rostlin > Téma: proč mi chcíply všechny rostliny |
pafka martin pietro ![]() Příspěvků: 86 | Předmět: proč mi chciply všechny rostliny rybky jsou v pohodě krevety taky voda po testu taky úplně se rozpadly týden byly fit a potom se rozpadly. tak sem koupil radši uměle nevíte co sem udělal za chybu dik ![]() |