Aquatic forum
 Přihlásit 

Akvaristické fórum - Téma: Luxusní designové akvária

Příspěvků: 1-11 z celkem 11   Začátek | Předchozí | Následující | Konec 

14.12.2011 19:56 Okruh: Nezařazeno > Téma: Luxusní designové akvária
Odpověď na příspěvek vložený 14. 12. 2011, 19:35:00 uživatelem danny80
Fotka uživatele
muž Kobra
Předmět: Luxusní designové akvária
Teda řeknu Vám,to je fakt pecka.Sice už jsem o něčem takovém četl,ale to,jak to prezentují fakt cumim .Myslím,a ostatní mi asi daj za pravdu,že je to blbost,ale na druhou stranu musím uznat,že je to dobře vymyšleno z hlediska marketingu.Na lidské hlouposti se vydělává nejlépe.Škoda,že tam nedaj fotku,jak to udržujou,nebo jak to vypadá po měsíci provozu bez záběhu a bez údržby.:smile: A taky pokud bych chtěl mít rybky a na kontě měl pár melounů na luxusní vilu,tak bych si vestavěl už něco rovnou do stěny.Je to zase jen o té lidské hlouposti.Na druhou stranu si zase přiznejme a dejme si otázku.Jak jsme reagovali na Nano akvária dnešní doby?Mnozí to dodnes odsuzují.pozdrav
14.12.2011 19:39 Okruh: Nezařazeno > Téma: Luxusní designové akvária
Odpověď na příspěvek vložený 14. 12. 2011, 19:35:00 uživatelem danny80
Fotka uživatele
Syd
No a dokonce v tom pry pujde i krizit m. konika s pavim ockem.
14.12.2011 19:35 Okruh: Nezařazeno > Téma: Luxusní designové akvária
Odpověď na příspěvek vložený 14. 12. 2011, 16:44:04 uživatelem hermelin60
Fotka uživatele
muž danny80
tim ale sve partnery, kamarady neohromis :D jeste pisou ze v tom jde i more. No potes koste :-)
14.12.2011 16:44 Okruh: Nezařazeno > Téma: Luxusní designové akvária
Odpověď na příspěvek vložený 14. 12. 2011, 15:57:16 uživatelem Syd

hermelin60
To my přijde lepší, solidnější spořič obrazovky a pouštět si to na plazmě.:-D
14.12.2011 15:57 Okruh: Nezařazeno > Téma: Luxusní designové akvária
Fotka uživatele
Syd
Citace: "danny80 napsal no me prijde ta udrzba hodne neprakticka, jak uz nekdo rek, je nutny zebrik a treba vymaena vody (pokud si tu vodu do toho neprivedete) bude dobry porod. Cast obstriknuta zed a podobne. Odkalovani to same. K presazovani nebo otrhavani rostlin opet na zebrik. K elektrice je nutne kopat do zdi, protoze lista by uz vysledny dojem hodne pokazila. No nevim nevim, hlavne jejich marketingova strategie je, ze si to muze poridit kazdy bez jakychkoli znalosti. A na tom jejich veby ty rady, to je peklo, japonske dno, ktere zabranuje vzniku ras nebo osvetelni, kde je automat na vypinani, kdy osvetleni jede jen 6-8 hodin denne. Pekne to je, ale jako vetsina dizajnovych veci je to i neprakticke."

luxusni akvarium do luxusniho bytu =penize. Nemusis nikam po zebriku lezt vse si zacvakas:-) Tohle si podle koupi nekdo, kdo to chce mit jen jako dalsi doplnek do bytu. Pro normalniho akvaristu nic aktraktivniho z pohledu jako konicek.

14.12.2011 15:35 Okruh: Nezařazeno > Téma: Luxusní designové akvária
Odpověď na příspěvek vložený 14. 12. 2011, 15:01:48 uživatelem Syd
Fotka uživatele
muž danny80
no me prijde ta udrzba hodne neprakticka, jak uz nekdo rek, je nutny zebrik a treba vymaena vody (pokud si tu vodu do toho neprivedete) bude dobry porod. Cast obstriknuta zed a podobne. Odkalovani to same. K presazovani nebo otrhavani rostlin opet na zebrik. K elektrice je nutne kopat do zdi, protoze lista by uz vysledny dojem hodne pokazila. No nevim nevim, hlavne jejich marketingova strategie je, ze si to muze poridit kazdy bez jakychkoli znalosti. A na tom jejich veby ty rady, to je peklo, japonske dno, ktere zabranuje vzniku ras nebo osvetelni, kde je automat na vypinani, kdy osvetleni jede jen 6-8 hodin denne. Pekne to je, ale jako vetsina dizajnovych veci je to i neprakticke.
14.12.2011 15:01 Okruh: Nezařazeno > Téma: Luxusní designové akvária
Fotka uživatele
Syd
Předmět:
Citace: "EvaLBC napsal Vypadá to luxusně, to jo, ale při údržbě polezete po žebříku. A rozkopávat zed abych mohla zkovat kabely od el. taky nebudu. A ta cena bude taky určitě super. Ale zbohatlíkům to určitě neva. Hlavně že budou mít aq a bez práce.( to se ale pletoublee ) Mám sumečka 15 cm a ten by se tam ani neotočil.Dá se koupit DVD aq a pouštět si ho na plazmová telce, a taky to vypadá dobře. Když vás to přestane bavit tak to vypnete a je to. Ale asi mě inspirovalo to černé pozadí.:smile:"

Tak sumecka 15.cm tam asi davat nebudou a kabelaz asi bude taky vyresena:-) Komu se to bude pacit a bude na to mit, tak si to koupi a kdo ne tak ne. Zadna veda:-)
14.12.2011 14:22 Okruh: Nezařazeno > Téma: Luxusní designové akvária

EvaLBC
Předmět:
Vypadá to luxusně, to jo, ale při údržbě polezete po žebříku. A rozkopávat zed abych mohla zkovat kabely od el. taky nebudu. A ta cena bude taky určitě super. Ale zbohatlíkům to určitě neva. Hlavně že budou mít aq a bez práce.( to se ale pletoublee ) Mám sumečka 15 cm a ten by se tam ani neotočil.Dá se koupit DVD aq a pouštět si ho na plazmová telce, a taky to vypadá dobře. Když vás to přestane bavit tak to vypnete a je to. Ale asi mě inspirovalo to černé pozadí.:smile:
14.12.2011 14:00 Okruh: Nezařazeno > Téma: Luxusní designové akvária
Odpověď na příspěvek vložený 14. 12. 2011, 11:55:14 uživatelem kamcaKr
Fotka uživatele
muž gogi
podla mna je to pekne,udrzba ako pri inych akva,aj vyber ryb do tohoto typu nieje maly,lenze je to neskutocne predrazene,navyse mam pocit ze to je produkt pre ludi ktory nerozmyslaju racionalne a proste to kupia lebo im to pride in
14.12.2011 11:55 Okruh: Nezařazeno > Téma: Luxusní designové akvária
Odpověď na příspěvek vložený 14. 12. 2011, 11:06:49 uživatelem danny80
Fotka uživatele
žena kamcaKr
No já myslím to, že je úzké by zas tak nevadilo..pavím očkům třeba. nebo těm krevetám..mnohá akvária jsou náročnější na údržbu, odkalování nebo třeba rozsazení rostlin (malá akvária), ale dá se to. Samozřejmě je blbost že tohle akvárko může mít každej, to je stejný u všech akvárií:-D
14.12.2011 11:06 Okruh: Nezařazeno > Téma: Luxusní designové akvária
Fotka uživatele
muž danny80
http://www.designportal.cz/tiskove-zpravy/luxusni-designova-akvaria.html

By mě zajímalo co si o tom myslíte. Podle mě je to uplan blbost, akvarium je moc uzke, navíc čištění, odkalování a celkova udržba musí být horor. A ty kecy, ze k tomuto akvariu se nemusite zajimat o akvaristiku, to nema smysl komentovat. Jedine co je nutno uznat, že dizajnove to vypada hezky, ale to je vše.

Příspěvků: 1-11 z celkem 11   Začátek | Předchozí | Následující | Konec 

Vyhledávání ve fóru:

Tématické okruhy:

Poslední související příspěvky v diskusním fóru

Nápověda

© AQUAPAGE.cz - akvárium a my

Partnerské weby

Atlas zvířat
RSS RSS
Fórum Názory a připomínky
Chyby a vývoj Hlášení chyb
O webu O webu