Aquatic forum
 Přihlásit 

Akvaristické fórum - Téma: Nové akvárium

Příspěvků: 1-6 z celkem 6   Začátek | Předchozí | Následující | Konec 

15.11.2011 12:28 Okruh: Ostatní živočichové > Téma: Nové akvárium
Odpověď na příspěvek vložený 14. 11. 2011, 21:35:59 uživatelem AnetsChlor
Fotka uživatele
muž myska.z
Předmět: Moc prosím, poraďte
omlouvám se, to jsem opravdu netušil. Už jsem zase o něco chytřejší:-)
14.11.2011 21:35 Okruh: Ostatní živočichové > Téma: Nové akvárium
Odpověď na příspěvek vložený 14. 11. 2011, 20:37:50 uživatelem myska.z
Fotka uživatele
žena AnetsChlor
Ahoj, myslím že je to tím... že zřejmě nebylo dlouho v záběhu! ;( Ale i přesto díky za objasnění! :-) A ano... rak se opravdu rozmnožil sám ;-) A teď cituji... "Neexistují samci, jenom samice. Rozmnožují se partenogenezí. Jde o způsob rozmnožování, při kterém se nový organismus vyvíjí bez oplození vajíčka. V tomto případě kladou diploidní samičky diploidní vajíčka, ze kterých vznikají geneticky identičtí jedinci. U tohoto druhu se v populaci samečkové nevyskytují." z raci.kvalitne.cz
14.11.2011 21:12 Okruh: Ostatní živočichové > Téma: Nové akvárium
Odpověď na příspěvek vložený 14. 11. 2011, 20:52:25 uživatelem Veruška
Fotka uživatele
žena AnetsChlor
Ahoj.. ano mám raka.. ;-) a jak jsem se správně dočetla na http://raci.kvalitne.cz/ tak můžou i nemusí.. rak může být i nad hladinou ale i pod... ( ps: raci moc rádi šplhají.. ;-) :smile: )
14.11.2011 20:52 Okruh: Ostatní živočichové > Téma: Nové akvárium
Odpověď na příspěvek vložený 14. 11. 2011, 20:37:50 uživatelem myska.z
Fotka uživatele
žena Veruška
Já mám na tebe jeden dotaz, všimla jsem si, že máš raka, chci se jen zeptat zda musí mit odpočívadlo nad hladinou vody a nebo mi tam lozí jen pro radost, děkuju za odpověď.
14.11.2011 20:37 Okruh: Ostatní živočichové > Téma: Nové akvárium
Odpověď na příspěvek vložený 14. 11. 2011, 20:27:40 uživatelem AnetsChlor
Fotka uživatele
muž myska.z
Jak dlouho bylo bylo akvárium v záběhu? Zabíhání by mělo probíhat co nejdéle, za takové úplné minimum se považuje 1 měsíc.
A ještě jeden dotaz. Ten rak se opravdu rozmnožil sám?

14.11.2011 20:27 Okruh: Ostatní živočichové > Téma: Nové akvárium
Fotka uživatele
žena AnetsChlor
Zdravím, nedávno jsem si založila nové akvárium (54l) má filtraci,vzduchování,topítko.... rostlinky v akváriu jsou a kamínky také. Všechno jsem před uvedením do provozu pořádně umyla, opláchla.. a voda byla odstátá..voda má 21°C. Tak ted přejdu k problému.. Ve svém starém akváriu.. ( 20x16x15 ) jsem měla Raka mramorového a 3 paví očka. očka se mi pravidelně rozmnožovali a rak si občas na nějaké z nich pochutnal. Rak se mi taktéž rozmnožil.. Ale problém nastal po přesunu do nového akv. Rak byl v pohodě.. ale paví očka se mi po 2 dnech začali chovat divně.. dřív měli ocásky jako rozvinuté vějíře.. ted ho mají stažený k sobě, a mají červené žábry, (denně akv. provzdušnuji ) pak po jednom dni začala ta největší plavat divně... jakoby hlavičkou vzhůru... poté jsem na 2 hod. odešla.. a když jsem se vrátila.. už tam nebyla (zřejmě jí sežral rak ) a dvě zbývající už jsou taky divné.. plac Takže prosím o nějakou radu, nebo alespoň možnou příčinu.. díky předem..

Příspěvků: 1-6 z celkem 6   Začátek | Předchozí | Následující | Konec 

Vyhledávání ve fóru:

Tématické okruhy:

Poslední související příspěvky v diskusním fóru

Nápověda

© AQUAPAGE.cz - akvárium a my

Partnerské weby

Atlas zvířat
RSS RSS
Fórum Názory a připomínky
Chyby a vývoj Hlášení chyb
O webu O webu