Aquatic forum
 Přihlásit 

Akvaristické fórum - Téma: Prosím o radu

Příspěvků: 1-5 z celkem 5   Začátek | Předchozí | Následující | Konec 

31.08.2011 13:18 Okruh: Rozmnožování ryb > Téma: Prosím o radu
Odpověď na příspěvek vložený 31. 08. 2011, 11:01:09 uživatelem Elvinerha

hermelin60
Předmět: Prosím o radu
Ancistrus dospívá kolem dvou let. Samec může mít fousy už poměrně malý, ale taky nemusí. Teď mám 3 až 4 cm veliké a fousky už někteří mají, na druhou stranu mám i samce kterému narostli až na 8 cm, asi co kus to.. jako u všeho.pozdrav
31.08.2011 11:01 Okruh: Rozmnožování ryb > Téma: Prosím o radu
Odpověď na příspěvek vložený 30. 08. 2011, 22:44:53 uživatelem Bubák
Fotka uživatele
žena Elvinerha
Ano je to parmička čtyřpruhá, o poranění se nejedná, také prohání po akváriu neustále zbývající tři parmičky, ale aby se třely mi přijdou ještě mladé, navíc žádná z ostatních nemá velké bříško a tudíž v něm asi ani nemá jikry. Ale v tomhle jsem laik, doma máme sice ještě dvě obrovská akvária, ale ty mi nepatří a nikdy jsem se o ně nestarala. Ale opravdu netuším, jak je to s těmi ancistrusy, všude píšou, že dospívají podle velikosti, ale nikde nenapíšou jak mají být velcí, aby se začali rozmnožovat.
30.08.2011 22:44 Okruh: Rozmnožování ryb > Téma: Prosím o radu
Odpověď na příspěvek vložený 30. 08. 2011, 22:38:09 uživatelem Elvinerha
Fotka uživatele
muž Bubák
Pokud čtyřpruhá a nejde o poranění tak ano.Neonky jdou rozmnožit, ale chce to praxi a vhodnou vypracovanou vodu, živé krmení (prach) ne umělé krmení!!! Čistota vody, pravidelné odkalování. Není to ryba pro první pokus k rozmnožení pro začátečníka.Zkuste parmičky nebo do začátku kardinálky.
30.08.2011 22:38 Okruh: Rozmnožování ryb > Téma: Prosím o radu
Odpověď na příspěvek vložený 30. 08. 2011, 19:45:51 uživatelem Elvinerha
Fotka uživatele
žena Elvinerha
Jedna parmička má červenou tlamičku, je možné, že je to sameček?
30.08.2011 19:45 Okruh: Rozmnožování ryb > Téma: Prosím o radu
Fotka uživatele
žena Elvinerha
Ahoj, chtěla bych se zeptat, za jak dlouho, případně při jaké velikosti pohlavně dospívají ancistrusi a jsou schopní se rozmnožovat? Mám tři ancistrusy, velcí jsou v rozmezí 5-7cm. Výrůstky na tlamě jim ještě nenarostly.

Dále bych se chtěla zeptat na to samé u parmiček čtyřpruhých. Mám čtyři velké přes tři centimetry. Snažila jsem se určit pohlaví, podle toho co psali na internetu se mi zdá, že to jsou všechno samičky, ale přijde mi divný, že by mezi nimi nebyl ani jeden samec.

Mým dalším problémem jsou neonky. Mám hejníčko osmi dospělých rybiček. Všude píšou, že je obtížné je rozmnožit. Tak se chci zeptat, jestli se tady někomu rozmnožily a případně bych poprosila o jakékoliv rady, aby se i mě úspěšně rozmnožily.

Příspěvků: 1-5 z celkem 5   Začátek | Předchozí | Následující | Konec 

Vyhledávání ve fóru:

Tématické okruhy:

Poslední související příspěvky v diskusním fóru

Nápověda

© AQUAPAGE.cz - akvárium a my

Partnerské weby

Atlas zvířat
RSS RSS
Fórum Názory a připomínky
Chyby a vývoj Hlášení chyb
O webu O webu