Aquatic forum
 Přihlásit 

Akvaristické fórum - Téma: Divný plži

Příspěvků: 1-10 z celkem 10   Začátek | Předchozí | Následující | Konec 

05.05.2008 13:17 Okruh: Určení živočicha > Téma: Divný plži
Odpověď na příspěvek vložený 29. 04. 2008, 20:51:03 uživatelem anajkr

muž Stepan B
Předmět: Divný plži
Já bych si pořídil nějakého čichavce nebo rájovce, ti maj rádi všechno, co leze a hýbe se. Teda o rájovcích jsem to četl, ale čichavce mám zakrslého a ten pořád šmejdí u dna a zkoumá a zkoumá. Možná by tu havěť vychytal.
29.04.2008 20:51 Okruh: Určení živočicha > Téma: Divný plži
Odpověď na příspěvek vložený 29. 04. 2008, 20:48:38 uživatelem axolotlik administrátor
Fotka uživatele
žena anajkr
aha...tak to se omlouvám :-O pozdrav
29.04.2008 20:48 Okruh: Určení živočicha > Téma: Divný plži
Odpověď na příspěvek vložený 29. 04. 2008, 20:43:43 uživatelem anajkr
Fotka uživatele
muž axolotlik administrátor
Ja odpovidal jinemu uzivateli a ten nemel v profilu osazenstvo sveho akvaria
29.04.2008 20:43 Okruh: Určení živočicha > Téma: Divný plži
Odpověď na příspěvek vložený 29. 04. 2008, 20:36:11 uživatelem axolotlik administrátor
Fotka uživatele
žena anajkr
Tak to určitě žádný potěr není, protože to žije v půdě...vyfotit se to taky nedá, protože to normálně není vidět (jen když se to třeba živí uhynulou rybou nebo když jsem likvidovala šneky přípravkem Sera snailex, tak to vylezlo, taky je to vidět, když odkaluju - dá se to odsát, ale je toho takové množství, že se to nedá všechno odsát)
Jinak samozřejmě můžu napsat, co mám za ryby, ale přišlo mi to zbytečný, každý se může podívat do profilu :-) Mám hlavně živorodky (molly a platy), pak skaláru, pancéřníčka a ancitruse. Jen mi nějak osazenstvo v akvu ubývá...
mimochodem, ploštěnky jsm tam taky objevila (pokud to jsou ploští malí červíci):smile:
29.04.2008 20:36 Okruh: Určení živočicha > Téma: Divný plži
Odpověď na příspěvek vložený 27. 01. 2007, 18:44:27 uživatelem anísek
Fotka uživatele
muž axolotlik administrátor
Bylo by dobre kdyby jsi alespon toho zivocicha vyfotila nebo pokud by jsi napsala, co mas v akvariu vubec za ryby. Plostenky to nejsou urcite, spise to bude poter nejakych ryb - treba prisavek.

29.04.2008 19:10 Okruh: Určení živočicha > Téma: Divný plži
Odpověď na příspěvek vložený 27. 01. 2007, 18:44:27 uživatelem anísek
Fotka uživatele
žena anajkr
Podle toho tvého popisu jsem to taky objevila v akváriu a mám toho tam hrozně moc. Vůbec se mi to nelíbí plac Všimla jsem si taky, že když nějaká ryba umře, tak oni ji začnou okusovat...bojím se, aby mi nezačli žrát ryby i za živa...:-( taky bych ráda věděla, jak se toho zbavit. Přemnožili se mi v akváriu i šneci, tak jsem přistoupila k radikálnímu kroku použití chemie proti šnekům...doufala jsem, že všichni umřou, včetně těhle potvor, ale když jsem vyměnila podle návodu 30% vody, tak to zase všechno obživlo cumim prask nevim
27.01.2007 18:44 Okruh: Určení živočicha > Téma: Divný plži
Odpověď na příspěvek vložený 27. 01. 2007, 09:02:17 uživatelem karci

žena anísek
no tak sem si to pořádně prohlídla aje to takový průhledný 2 mm velký s červenohnědejma mini flíčkama má to oválnej tvar a strašně rychle se to pohybuje...ale neleze to jako šnek...chodí to...někdy je to i přisáklý na skle...nevim
27.01.2007 09:02 Okruh: Určení živočicha > Téma: Divný plži
Odpověď na příspěvek vložený 25. 01. 2007, 18:14:23 uživatelem anísek

karci
Akvárium je živý svět a je domovem spousty organismů a živočíchů, o kterých běžný akvarista nemá ani potuchy.
Ploštěnka je asi něco jiného, já to typuju spíš na perloočky a spol.
Chtělo by to popsat, co máš v akváriu za ryby a jiné živočichy a taky hlavně víc toho tvýho "divného plže". Zkus prohledat wikipédií a biolib, jsou tam jednotlivé mikroorganismy i spopisem a mnohdy i s fotkama, či náčrty.
27.01.2007 08:08 Okruh: Určení živočicha > Téma: Divný plži
Odpověď na příspěvek vložený 25. 01. 2007, 18:14:23 uživatelem anísek

žena anísek
prosím odpovězte...kdokolito nikdo nemáte tušení co to je???:smile: :smile:
25.01.2007 18:14 Okruh: Určení živočicha > Téma: Divný plži

žena anísek
Ahojky...mám problém, v akvárku se mi rozmnožili dost zvláštní nezvaní hosti...mám jich tam hodně nevim co to je a má to asi 2mm pohybuje se to rychle vypadá to jako brouk a nemá to ulitu...:smile: vůbec netušim co by to mohlo bejt,četla sem něco o ploštěnkách ale vůbec nefim jistě jestli je to ono...kdyste někdo věděl co to je tak písněte please a poraďte ja se toho zbavit...:smile: :smile:

Příspěvků: 1-10 z celkem 10   Začátek | Předchozí | Následující | Konec 

Vyhledávání ve fóru:

Tématické okruhy:

Poslední související příspěvky v diskusním fóru

Nápověda

© AQUAPAGE.cz - akvárium a my

Partnerské weby

Atlas zvířat
RSS RSS
Fórum Názory a připomínky
Chyby a vývoj Hlášení chyb
O webu O webu